Bejelentkezés

Bezár

Monaco C92 Silver okos kilincs

Rendelhetőség: Szállítási idő: 10 munka nap nap
Cikkszám: MOC92-Ez

Súly 1900 g
Kiszerelés 1 db

89 900 Ft (egységár: 89 900 Ft/db)
Darabszám
x
Monaco C92 Silver okos kilincs
Monaco C92 Silver okos kilincsMonaco C92 Silver okos kilincs

Részletek

1 csomag tartalma:

1db okos kilincs

2db kulcs

2db IC kártya

1db zárbetét

1 db kézikönyv

Tömítések,csavarok.

Anyaga:Rozsdamentes acél

Színe:Ezüst

Elem típusa:4db AAA

IP védelem:65

Az alapcsomag 40 - 75 mm esetén megfelelő. Más ajtóvastagság esetén kiegészítő elemekre van szükség. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön. TTLock - ingyenes alkalmazás, elérhető Android és iOS operációs rendszereken.

A SMARTPASS MONACO C92-es okos kilincsek keskeny kialakításuknak köszönhetően teljesen kompatibilisek azokhoz az ajtókhoz, melyeknél kevés, keskeny hely van a kilincsnek és a kilincsközép közel van az ajtókerethez.
A MONACO C92 modellt azokhoz az ajtókhoz javasolt, amelyek nem kilincsműködtetésű zárral vannak felszerelve, hanem kulcsműködtetésűek, mivel hagyományos cilinderrel rendelkezik ez a modell.
Így ennél a modellnél az okos zárási megoldások kizárólag a kilincs nyelvre vonatkoznak, viszont a cilinder segítségével a többi zárási módot is tudja aktiválni.
Összességében ezt a típusú kilincset azoknak javasoljuk, akik nem szeretnék kulcsműködtetésű ajtójukat lecserélni, viszont okos nyitási megoldást szeretnének ajtajukra és a több pontos zárást esetenként fogják csak használni például hosszabb távollét alkalmával.
Fontos tudni, amennyiben cilinderrel történt az ajtó bezárása vagyis a kulcsot használták a záráshoz, akkor a kinyitás is kizárólag kulccsal lehetséges. 

Ujjlenyomat - 200 db adható hozzá

Kód - lesés védelemmel. 6 féle kódot lehet generálni: állandó, időzített, egy-alkalmi, ciklikus, egyedi-állandó és egyedi-időzített.

IC kártyával - amennyiben további kártyára van szüksége itt megvásárolhatja

Bluetooth-on keresztül telefonról - a telefon és a kilincs egyidőben 2-3 méteren belül kell legyen, ez változhat különböző tényezőktől, mint például falak és azok vastagsága, bútorok elhelyezése, mennyisége

Wi-Fi-n keresztül telefonról - ehhez szükséges egy kiegészítő eszköz, az úgynevezett Gateway, mely itt megvásárolható

Hagyományos kulcs - vészhelyzet esetén

Hangvezérlés - Amazon-Alexa szükséges hozzá.

Kilincsműködtetésű zárakra kompatibilis, amelyek interax nagysága 92 mm. Amennyiben az Ön zára nem a fentiek valamelyike, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen egyedi esetekben is tudunk megoldásokat javasolni a zárak 95%-ánál.

A termék értékelése

Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Értesüljön elsőként akcióinkról, újdonságainkról

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése

Bezár